top of page

KOEN VAN DEN HEUVEL - 25 JAAR BURGEMEESTER

Koen werd in 1997 burgemeester van de gemeente Puurs. Na de fusie met Sint-Amands in 2019 is hij de eerste burgemeester van de gemeente Puurs-Sint-Amands. Vorig jaar, in 2022, vierde Koen zijn 25ste jaar als burgemeester.  Sinds 2004 zetelt Koen in het Vlaams Parlement. 

Koen gelooft in de positieve kracht van mensen. Daarom stimuleert hij mensen die op een optimistische en constructieve manier willen samenbouwen aan Puurs-Sint-Amands als een warme, gezellige en veilige leefgemeenschap. 

Hij wil bouwen aan onze mooie gemeente in overleg met mensen. Mensen moeten enthousiast betrokken zijn bij het Puurs-Sint-Amandse verhaal. Constructief werken betekent daarnaast ook een duidelijke visie omzetten in tastbare projecten. Geen grote theorieën en vage beloftes, maar wel concrete projecten die het leven van mensen daadwerkelijk aangenamer maken. Denk maar aan de masterplannen voor de verschillende dorpskernen met aandacht voor kinderopvang, jeugdlokalen, dienstencentra en een aangenaam en veilig openbaar domein.  
 

koen vdh_edited.jpg
bottom of page